Program divadla Dobeška

Dětský den na Dobešce - Tonda, Slávka a kouzelné světlo

České tradice
Neděle
2. Červen
18:00

Tonda, Slávka a kouzelné světlo je film o tom, jaké je to být jiný, příběhem o přátelství a fantazii, o světle a tmě.

Vstupné
50 Kč
Dospělý
50 Kč
Student | Senior

Jedenáctiletý Tonda má jedinečnou vlastnost - od narození svítí. Jeho možná až přespříliš starostliví rodiče se ho snaží držet doma, aby jej ochránili před vnějším světem. To se změní ve chvíli, kdy se před vánočními svátky do jednoho ze sousedních bytů nastěhuje Slávka, tajemná dívka, která mu obrátí svět naruby. Tonda v ní získává první opravdovou kamarádku, před kterou může odhalit fantazijní svět ve svém polštářovém bunkru. Slávka zase Tondovi ukáže zázračnou baterku. Ta svým světlem dokáže z obyčejných věcí vytvářet úžasné obrázky a kouzelné světy, které vidí pouze oni. Tím začíná jejich dobrodružné pátrání po původu záhadných chomáčků tmy, které vysávají z jejich domu sluneční světlo.

Video
Podobná představení:
Neděle 2.6. 2024 15:00
České tradice

Tradiční program pro děti i celou rodinu. 15:00 Pohádka Ronja, dcera loupežníka,  16:00 venkovní program v okolí divadla a 18:00 film Tonda, Slávka a kouzelné světlo (nutno koupit samostatný lístek)

Cena: 50 / 50 Kč

Pátek 21.6. 2024 16:00
České tradice

Tradiční zakončení kurzů Studia Dobeška. Těšit se můžete na vystoupení houslistů Suzuki Studia Praha na branické vyhlídce a na sportovní program na fotbalovém hřišti. Ve foyer divadla se představí keramické a výtvarné kroužky se svými výtvory. Promítneme si animované filmy z kroužku animace..