Program divadla Dobeška

Pocta Zuzaně Navarové: Markéta Burešová a Mário Biháry

Koncert
Čtvrtek
10. Únor
20:00

Zuzana Navarová stihla za necelých 25 let své hudební kariéry vytvořit nesmrtelný odkaz. Hudební barevnost a silné výpovědi jejích textů dál rezonují i roky po jejím odchodu. Na koncertě zazní její nezapomenutelné písně v podání šansoniérky Markéty Burešové a Mária Biháry

Vstupné
250 Kč
Dospělý
200 Kč
Student | Senior

Zuzana Navarová stihla za necelých 25 let své hudební kariéry vytvořit nesmrtelný odkaz. Hudební barevnost a silné výpovědi jejích textů v nás dál rezonují roky po jejím odchodu.
Náročného úkolu, nazkoušet koncert složený z písní Zuzany Navarové, se zhostila šansoniérka a herečka Markéta Burešová. Posluchači ji oceňují pro její nezaměnitelnou, hluboko posazenou, přesto jemnou a citlivou barvu hlasu a blízký osobní kontakt s publikem.
Akordeonista, pianista, zpěvák a skladatel Mario Bihári hrál se Zuzanou Navarovou v kapele Koa a nahrál s ní nejdůležitější alba jako Barvy všecky nebo Jako Šántidéví, na kterých se podílel taky autorsky. V současnosti vystupuje se svou kapelou BachtaleApsa, nebo například s Condurangem, kapelou Báry Hrzánové.
Spolu s nimi se na jevišti představí také pianistka a herečka Petra Bílková (Chantet, Du-Chanson), a bubeník, herec a skladatel Ivo Sedláček (Ema, FeketeSeretlek, PAST).

Podobná představení:
Čtvrtek 16.5. 2024 20:00
Koncert

Srandopunková čtveřice z Brna v čele s Nikolou Muchou, známou především z televizních soutěží vystoupí premiérově v divadle Dobeška. Veselé písně o životě, lásce, přátelství, pravdě a jiných úchylkách zazní v té nejlepší možné formě, tedy naživo. Přijďte si zanípat klacíkem v hovínku existenciální tíže i bohapusté radosti ze života

Cena: 280 / 330 Kč

Pondělí 27.5. 2024 20:00
Koncert

Fenomenální kytarista Michal Pavlíček v komorním koncertu s vynikajícím klávesistou Michalem Nejtkem

Cena: 300 / 350 Kč

Pondělí 10.6. 2024 19:30
Koncert

Koncert je součástí koncertní série Jazz Meets World

Cena: 400 Kč