Program divadla Dobeška

Noemova Archa

Pohádka pro děti
Neděle
26. Leden
15:00
Hraje Divadelní studio Bubec
Vstupné
100 Kč
Dospělý

Noemova archa je loutková podívaná na motivy biblického příběhu o Noemovi, jeho rodině, potopě světa, velké lodi, zvířatech a krásné duze nakonec.

Představení je veselou férií s detektivní zápletkou. Je vhodné pro děti, jejich rodiče, prarodiče…, zkrátka pro všechny od 3 do 100let.

 

Hraje: Divadelní studio Bubec: Arjana Shameti a Renáta Kubišová

Scénář: Arjana Shameti a Čestmír Suška

Scéna a loutky: Václav Krčál

Režie: Čestmír Suška

 

Divadelní studio Bubec je součástí Sochařského studia Bubec se sídlem v Praze Řeporyjích. Divadelní studio se od roku 2004 aktivně věnuje divadelní loutkové arteterapii hospitalizovaných dětí v pražských nemocnicích.

„…dětská postýlka nám slouží jako jeviště. Děti jsou důležitými aktéry našich představení. Hrají, vymýšlejí a hlavně zapomenou na svá trápení. To je naše medicína.

Občas si odskočíme, abychom zdramatizovali vzácné křesťanské /zasuté/texty a předvedly je na jevišti v divadle. Naše představení nejsou primárně pro děti nebo dospělé, jsou pro všechny, kteří mají smysl pro humor a nebojí se hledat pravdu.

Arjana Shameti /ředitelka Divadelního studia Bubec/

www.bubec.cz

 

Podobná představení:
Neděle 7.4. 2024 15:00
Pohádka pro děti

Divadlo Elf

Cena: 140 Kč

Neděle 14.4. 2024 15:00
Pohádka pro děti

Divadlo Trakolíno

Cena: 140 Kč

Neděle 21.4. 2024 15:00
Pohádka pro děti

Představení je inspirováno historickými událostmi dobytí jižního a severního pólu, osudy osobností jako byl Roald Amundsen, Robert Falcon Scott nebo Umberto Nobile. Hrají: David Bolech a Kryštof Míka

Cena: 140 Kč